Манчестър Юнайтед с добра новина към своите привърженици


Манчестър Юнайтед с добра новина към своите привърженици
Снимка: Gulliver/GettyImages

1129 0

Манчестър Юнайтед замразява цените за сезонните билети през следавщия сезон. Така за 10-а поредна година клубът от „Олд Трафорд” няма да вдигне цените за своите привърженици.

„Червените дяволи” нямат подкрепа по трибуните повече от година поради коронавирусната пандемия, но твърденията са, че привържениците ще се завърнат през следващия сезон.

Директорът в клуба Ричард Арнолд обясни проблемите и тревогите около липсата на фенове досега. „През последната година се тествахме и разбрахме колко много ни липсват феновете в нашия дом. Докато всичко продължава така, ние не възнамеряваме да вдигаме цените на сезонните карти за следващия сезон, към който гледаме с оптимизъм и свеж старт. Дано всичко се върне стъпка по стъпка към нормалността”, коментира Арнолд.

„Цените ще останат същите за кампания 2021-22, което смятаме за най-правилно. Това ще отблежи десетата поредна година, в която не вдигаме цените за нашите фенове. Политиката ни е проста в това отношение”, завърши директорът в клуба. А каква работа върши Солскяер според Бекъм, вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички