Бекъм: Солскяер върши невероятна работа в Манчестър Юнайтед


Бекъм: Солскяер върши невероятна работа в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1067 0

Бившата звезда на Манчестър Юнайтед Дейвид Бекъм, който понастоящем е собственик на футболен клуб в САЩ, изказа силни комплименти към работата на настоящия мениджър на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер. Двамата проведоха като съотборници 7 силни сезона в английския гранд, в които спечелиха пет пъти титлата във Висшата лига, Шампионска лига и ФА Къп.

Норвежецът вече 2 години и половина води Манчестър Юнайтед и все още търси първия си трофей с клуба. През настоящия сезон "червените дяволи" бяха доста време лидери в класирането, но допуснаха сериозно да изостанат от Манчестър Сити. След отпадането за ФА Къп, сега единственият трофей, който Солскяер може да спечели през кампанията, е Лига Европа.

"Видях някои критики, но мисля, че това е неизбежно, като се има предвид успехите на Манчестър Юнайтед в миналото. Независимо дали става въпрос за играчите, собствениците или треньора, вие ще бъдете критикувани. Оле е достатъчно отдавна в играта, за да се справи с такава критика. Той е много тих и продължава да си върши работата. Мисля, че върши невероятна работа в Юнайтед", заяви Бекъм за "ESPN".

"Резултатите започват да потвърждават това. Надявам се, че ще продължи да бъде така, защото феновете обичат Оле, всички обичаме Оле, всички им желаем успехи. А ако има критика, той е човекът, който ще се справи с нея", допълни английската легенда. А ето как се твърди, че и клубното ръководство е оценило Солскяер.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички