Солскяер призна: Това бе най-слабото ни представяне до момента


Солскяер призна: Това бе най-слабото ни представяне до момента
Снимка: Getty Images/Guliver

2412 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер не скри разочарованието си от отпадането на тима от ФА Къп след загубата от Улвърхемптън с 2:1. Норвежецът призна още, че това бе най-слабото представяне на тима, откакто го пое през декември.

"Това беше голяма крачка назад. Най-лошото ни представяне, откакто дойдох тук. Миналата седмица бяхме доволни от представянето ни, но днес нямахме добър контрол над топката. Смятам, че се чувствахме комфортно при притежанието на топката. Така и не успяхме да поставим вратаря им под напрежение", смята Солскяер.

"Знаем, че играхме добре срещу Арсенал миналата седмица и не взехме това, което ни се полагаше. Тази седмица получихме това, което заслужавахме, защото така и не заслужихме да спечелим мача", добави още норвежецът.

Междувременно бившата звезда на Манчестър Юнайтед - Уейн Рууни, избухна с хеттрик отвъд Океана (видео и подробности вижте тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички