Солскяер: Погба няма да ходи никъде


Солскяер: Погба няма да ходи никъде
Снимка: Getty Images/Guliver

1373 0

Наставникът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер е убеден, че халфът Пол Погба ще бъде футболист на тима в следващите две години, въпреки интереса към него от страна на Реал Мадрид. Наскоро френският полузащитник за пореден път заговори за мечтата си да играе за „Кралския клуб“, с което отново предизвика дискусия за неговото бъдеще.

Погба има още една година от настоящия си договор с Манчестър Юнайтед, като клубът има опцията да удължи престоя му с още един сезон. Световният шампион и агентът му Мино Райола обаче заговориха за желанието на футболиста да смени клубната си принадлежност. Въпреки коментарите на Погба, Солскяер е убеден, че 27-годишният футболист ще изпълни договора си на „Олд Трафорд“. „Пол е наш футболист. Той няма да ходи никъде в следващите две години. Сигурен съм, че той е фокусиран върху това, да даде най-доброто от себе си за нас и всички ние искаме да видим най-доброто от Пол. Сигурен съм, че в следващите няколко години ще се насладим на най-силните му мачове“, заяви Оле Гунар Солскяер.

Пол Погба ще бъде на линия за гостуването на Манчестър Юнайтед на Нюкасъл в съботната вечер. „Червените дяволи“ ще опитат да се върнат на победния път след унизителната загуба от Тотнъм с 1:6 в последния кръг от Висшата лига.

А ето кой може да се окаже заместник на Погба при евентуално негово напускане в посока Реал Мадрид.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички