Солскяер отново не се разтревожи от играта и прие философски равенството с Уулвърхемптън


Солскяер отново не се разтревожи от играта и прие философски равенството с Уулвърхемптън
Снимка: Guliver/GettyImages

1134 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, прие спокойно нулевото равенство с Уулвърхемптън в събота на "Олд Трафорд". Той е доволен от желанието на своите играчи, но е на мнение, че им е липсвала енергия след тежката програма в последните два месеца.

"Доминирахме в мача и имахме 65% владеене на топката, но за съжаление не създадохме много добри голови възможности. Липсваше ни искрата, но това е нормално. Намираме се в края на изтощителен период от 18 мача за два месеца. Играчите показаха усилие, желание, характер и не спираха да тичат, така че не мога да ги виня. Не мисля, че ни липсваше увереност, липсваше ни енергия", заяви той след двубоя.

Той коментира и дебюта на новото попълнение - Бруно Фернандеш, който пристигна от Спортинг Лисабон. "Това е първи мач с нови съотборници, но смятам, че той игра добре. Искам от него да покаже какво може и да вдъхнови съотборниците си. Това е първото нещо, което му казах - да бъде себе си, да не променя характера си, да търси топката и да прави така, че нещата да се случват".

В последния ден от трансферния прозорец ръководството на "червените дяволи" прояви интерес и към бивш нападател на Ливърпул (повече по темата четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички