"Олд Трафорд" бе приспан от Манчестър Юнайтед и Уулвс


"Олд Трафорд" бе приспан от Манчестър Юнайтед и Уулвс
Снимка: Guliver/GettyImages

2695 0

Бруно Фернандеш направи своя дебют за Манчестър Юнайтед само два дни след пристигането си в клуба. Португалецът, който дойде от Спортинг, излеза като титуляр срещу Уулвърхамптън на “Олд Трафорд”. Новото попълнение на "червените дяволи" показа някои добри неща до 60-ата минута, но двубоят завърши 0:0.

"Вълците" изглеждаха по-опасни в началото на двубоя и опитаха няколко атаки, които не доведоха до нищо сериозно. Тимът на Солскяер играеше повече с топката, но домакините нямаха много идеи в офанзивен план. Андреас Перейра стреля от добра позиция в една от редките ситуации пред Патрисио, но топката мина встрани от вратата. На няколко пъти Уулвс пробва специалитетът си с бързи нападения, но подаванията, с които трябваше да бъде изведен футболист на позиция за изстрел, не бяха успешни.

Бруно Фернандеш показа, че няма да има проблеми с адаптацията, като търсеше топката и сякаш с всяка изминала минута се чувстваше все по-уверен на терена на “Олд Трафорд“. Към края на полувремето той на няколко пъти пробва удари от дистанция, като при един от тях сънародникът му Руи Патрисио трябваше да се намесва.

След почивката нещата не се промениха много. Уулвс на няколко пъти стигна до вратата на Де Хеа, но Ман Юнайтед като цяло имаше контрол. “Червените дяволи” обаче не правеха много с топката, като пробваха удари от далече. В 53-ата минута Жота за малко да се промъкне през защитата на домакините. Той мина през няколко бранители, но накрая не успя да стреля.

Фернандеш не спря с опитите от дистанция, като ударите му не бяха безопасни. Негов изстрел от фаул обаче не беше проблем за Патрисио. След час игра тимът на Солскяер стигна до най-доброто си положение. То бе отново удар от дистанция, но Мата не бе далече от откриване на резултата, като топката мина близо до лявата греда на вратаря на гостите.

Траоре изведе отлично Хименес в 70-ата минута. Мексиканецът напредна отдясно и отправи хубав удар, но от малък ъгъл и Де Хеа изби. Мениджърът на Ман Юнайтед опита да промени нещо, като пусна в игра Грийнууд на мястото на Перейра. Младият талант можеше да се превърне в герой в 78-ата минута. Той стреля към вратата, топката се отклони в Коуди и за малко да изненада вратаря, но Патрисио успя да се премести и да спаси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички