Манчестър Юнайтед се отказа от една от трансферните си цели


Манчестър Юнайтед се отказа от една от трансферните си цели
Снимка: Getty Images/Guliver

2340 0

Отборът на Манчестър Юнайтед се е отказал от привличането на нападателя на Борнемут Джошуа Кинг. По-рано през деня „червените дяволи“ направиха късна оферта за норвежкия реализатор.

През последните дни Оле Гунар Солскяер усилено търсеше да вземе още един нападател до края на зимния трансферен прозорец. Юнайтед остана с много малко опции в предни позиции, след като нападателят на отбора и основен голмайстор Маркъс Рашфорд получи контузия в гърба в средата на настоящия месец и стана ясно, че ще отсъства поне до средата на март. В днешния ден „червените дяволи“ опитаха да вземат 28-годишния Джошуа Кинг, който е продукт именно на школата на Юнайтед. Опитите им обаче удариха на камък. Очакваше се „червените дяволи“ да подготвят втора оферта, но сега стана ясно, че те са се отказали от привличането му.

Джошуа Кинг се присъедини към Борнемут от Блекбърн през 2015г. и е рекордният голмайстор на „черешките“ във Висшата лига, след като е вкарал 45 гола за тима в елита на Англия. През последните дни редица нападатели бяха свързвани с трансфер в Манчестър Юнайтед, като сред тях са Карлос Тевес, Кжищоф Пьонтек, Одион Игало и Саломон Рондон. A ето кога се очаква де дебютира новото попълнение на отбора Бруно Фернандеш.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички