След като изпусна Санчо, Юнайтед се насочва към Дъглас Коща


След като изпусна Санчо, Юнайтед се насочва към Дъглас Коща
Снимка: Gulliver/GettyImages

1241 0

Манчестър Юнайтед има желанието да вземе крилото на Ювентус Дългас Коща, след като „червените дяволи“ изпуснаха да привлекат звездата на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо по-рано днес. „Жълто-черните“ дадоха на Юнайтед срок до днес да платят исканите 108 милиона паунда, но това така и не се случи и Санчо замина със съотборниците си на подготвителния лагер в Швейцария.

Оле Гунар Солскяер ще трябва да се оглежда за друг офанзивен футболист, ако шефовете на „червените дяволи“ не успеят да убедят Дортмунд да пуснат своя играч. Затова сега Манчестър Юнайтед може да се насочи към Дъглас Коща. Бразилското крило най-вероятно ще напусне Ювентус това лято, след като „старата госпожа“ готви чистка след отпадането от Шампионската лига. Според „Тутоспорт“ Коща ще бъде един от петимата футболисти, които ще напуснат Торино през това лято, като Манчестър Юнайтед имат сериозен интерес в привличането на 29-годишния играч.

Дъглас Коща дойде в Ювентус от Байерн Мюнхен през 2017-та година под наем преди „старата госпожа“ да го вземе за постоянно срещу сумата от 32 милиона паунда. След като дойде за постояноо при „бианконерите“ бразилецът се представя на незадоволително ниво и има само 2 гола и 6 асистенции в Серия А. А ето от какъв тип играч има нужда Юнайтед според Пол Скоулс.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички