"Манчестър Юнайтед е перфектният отбор, срещу който да си върнем формата"


"Манчестър Юнайтед е перфектният отбор, срещу който да си върнем формата"
Снимка: Getty Images/Guliver

3208 0

Мениджърът на Нюкасъл - Стив Брус, призна, че разочарованието от фиаското срещу Лестър (загуба с 0:5) е изключително разочароващо. Същевременно, наставникът смята, че Манчестър Юнайтед е перфектният съперник, срещу който да се върнат на правилния път.

"Това може и да не е Манчестър Юнайтед от миналото, но и в момента имат някои много добри играчи. Надявам се да се реваншираме на нашите фенове, защото наистина ги разочаровахме миналата седмица. Това е перфектното време да играем срещу тях - ще бъде неделя, много хора ще са пред телевизора. Ако трябваше да си върнем формата и да се завърнем срещу някой отбор, то какъв по-подходящ от този?" - заяви Брус.

Нюкасъл приема Манчестър Юнайтед в неделя от 18:30 часа българско време. "Свраките" са на предпоследното 19-то място във временното класиране на Висшата лига, докато "червените дяволи" са 10-ти. Разликата между двата отбора е само 4 точки. Междувременно, звезда на Юнайтед бе "засенченa" от детето, което изведе на терена във вчерашния двубой срещу АЗ Алкмар. Вижте ВИДЕО, както и повече подробности - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички