Солскяер не се притеснява за поста си, има дългосрочни планове за Юнайтед


Солскяер не се притеснява за поста си, има дългосрочни планове за Юнайтед
Снимка: Getty Images/Guliver

1109 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Оле Гунар Солскяер, заяви, че не се притеснява и няма нужда от уверения от ръководството на клуба относно поста си, въпреки слабите резултати на "червените дяволи" от началото на сезона.

Юнайтед се представя неубедително под ръководството на Солскяер през тази кампания, като след осем кръг във Висшата лига отборът заема 12-та позиция в класирането с едва 9 точки, което предизвика слухове, че норвежецът може да бъде освободен от поста си. "Във всичките ми разговори с Ед Уудуърд и собствениците сме говорили, че аз имам договор за три години. Правим дългосрочни планове. Нямам нужда от уверения, защото съм загубил един или два мача. Започнахме с определен план и точни идеи за нови попълнения. Убеден съм на 100%, че структурата в клуба е точната, защото винаги мениджърът има последната дума", коментира мениджърът.

В неделя за Манчестър Юнайтед предстои домакинство на големия съперник и лидер в класирането Ливърпул. "Те са в страхотна серия. Ние просто ще трябва да удържим фронта при техните силни моменти, защото те разполагат с класни играчи. Ние обаче сме Манчестър Юнайтед и също разполагаме с добри футболисти. Трябва да отговорим на предизвикателството и точно в такива мачове да показваме качествата си. Мисля, че мачът ще бъде отворен, което подхожда на нашия стил", сподели още той. А без кои две от звездите си ще трябва да се справя Юнайтед - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички