В Англия: Манчестър Юнайтед вече преговаря с нов треньор

Манчестър Юнайтед е започнал начални преговори с Масимилиано Алегри, който е спряган за нов мениджър на отбора, твърдят медиите в Италия и Англия. Италианецът се превърна във фаворит за поста при "червените дяволи", които изглежда за поредна година ще останат далеч от борбата за челните позиции във Висшата лига.

Алегри пък е без клуб, след като си тръгна от Ювентус в края на сезона, но не крие желанието си да поеме към Острова. Италианецът вече обсъжда годишната си заплата в Манчестър. Тя със сигурност ще бъде по-висока от 7 млн. на сезон, които получаваше в Торино.

От над 10 години Манчестър Юнайтед не е записвал подобен антирекорд

Отборът на Оле Гунар Солскяер е отбележил по-малко голове във Висшата лига от всеки един друг отбор на Манчестър Юнайтед в последните 12 години. ...

Евентуално назначение на Алегри обаче не означава сигурно уволнение за Оле Гунар Солскяер. Норвежецът може да остане в щаба на Алегри или да получи друга длъжност в клуба. Също така се смята, че ако Алегри бъде назначен, Патрис Евра може да попадне в щаба му. Той е легенда на Юнайтед, а игра и за Ювентус под ръководството на Алегри. Вижте в този материал голямото условие на италианеца, за да акостира на "Олд Трафорд".

Още по темата

Please select answer!