Солскяер потвърди: Двете големи звезди на Юнайтед са аут за Ливърпул


Солскяер потвърди: Двете големи звезди на Юнайтед са аут за Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1811 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер потвърди, че в дербито срещу Ливърпул няма да може да използва контузените Давид Де Хеа и Пол Погба. Вчера стана известно, че двама от най-високоплатените играчи в тима на Солскяер вероятно няма да играят на "Олд Трафорд".

"На Давид му предстои да премине изследвания. Мисля, че той ще пропусне предстоящия мач. Пол бе контузен, след което се върна и работи упорито. След мача с Арсенал премина прегледи, които показаха, че трябва да си почине няколко седмици в защитна обувка.

Надявам се, че няма да отсъства твърде дълго, но в този мач няма да играе", заяви Солскяр. Междувременно The Sun съобщи, че Де Хеа може да прекара в лазарета два месеца, ако най-лошите опасения се потвърдят.  Ключова фигура на Ливърпул пък се възстанови от контузия и ще бъде на разположение на Клоп за дербито на "Олд Трафорд" (повече по темата четете тук).

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички