Реал няма да напира за Погба през януари и има две причини за това


Реал няма да напира за Погба през януари и има две причини за това
Снимка: Getty Images/Guliver

4675 0

Реал Мадрид няма да прави опити да привлече полузащитника на Манчестър Юнайтед Пол Погба през зимния трансферен прозорец, съобщава "Marca". Французинът е дългогодишна трансферна цел на "Кралския клуб", но ръководството им смята, че привличането му през януари е неподходящо. Причината за това е прогресът на 21-годишния Федерико Валверде. Друга причина за това е фактът, че договорът на Погба с "червените дяволи" изтича през лятото на 2021 година.

На "Бернабеу" смятат, че преговорите в бъдеще ще се опростят с приближаването на края на контракта му. В момента 26-годишният халф е извън игра заради контузия, получена в началото на октомври. Различни травми са причината през сезона дотук във Висшата лига Погба да има само 450 минути футбол. През лятото играчът призна, че иска да напусне "Олд Трафорд", но двата клуба не успяха да се разберат.

Въпреки че Реал не се отказва от френския национал, трансферът му няма да се случи в средата на сезона. Клубът иска да задържи младия Валверде в отбора, след като впечатли през този сезон. На "Бернабеу" са "изумени" от това колко бързо 21-годишният Валверде се е приспособил към Ла Лига и искат да му дадат още игрови минути през 2020 година. А какво се е случило между Юнайтед, Реал и Погба през миналото лято вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички