СНИМКА: Играчът на Тотнъм Дестини Удоджи се вряза в бар с колата си, помете всичко по пътя си


СНИМКА: Играчът на Тотнъм Дестини Удоджи се вряза в бар с колата си, помете всичко по пътя си
Снимка: GettyImages

1312 0

Защитникът и един от обещаващите таланти на Тотнъм - Дестини Удоджи, е претърпял сериозен пътен инцидент със своя автомобил в сряда (12-ти април). 

Младият бранител се е врязал в заведение със своя Мерцедес. 20-годишният състезател шофирал през нощта, когато изпуснал управлението на возилото, връхлитайки върху външните маси на бар, а след това влизайки и през прозореца му. За щастие, юношеският национал на Италия се отървал без травми.

"Messaggero Veneto" съобщава, че Удоджи е причинил щети на стойност 3000 евро. Нито той, нито други хора обаче били пострадали. Полицията е направила тестове на шофьора, чиито резултати все още се очакват. Неговият клуб Удинезе заяви, че той ще бъде наказан, но не сподели по какъв точно начин.

Кариерата на Удоджи

Бързоногият защитник се присъедини към "шпорите" именно от Удинезе миналото лято за сумата от 15 млн. паунда. Той обаче така и не записа минути на Острова, след което се върна под наем в италианския тим. Договорът му с английския гранд е до 2027-а година. За Удинезе той записа 3 гола и 3 асистенции в 26 мача през сезона до момента.

Тотнъм междувременно се цели да счупи трансферния си рекорд със звезда на Барселона

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички