Коментарът на Оле Гунар Солскяер след фиаското срещу Ливърпул на "Олд Трафорд"


Коментарът на Оле Гунар Солскяер след фиаското срещу Ливърпул на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images

6780 0

Ливърпул нанесе много болезнена загуба на Манчестър Юнайтед в дербито на кръга в английската Висша лига!

Мърсисайдци вкараха 5 безответни гола във вратата на Давид де Хеа, а след срещата треньорът им Оле Гунар Солскяер каза, че отговорността за тежкото поражение е негова и призна, че това е най-мрачният му ден, откакто е треньор на отбора:

"Не е лесно да се каже нещо друго, освен това, че днес е най-мрачният ден, който съм имал, откакто водя тези играчи. Не бяхме достатъчно добри както като индивидуалности, така и като отбор. Не можем да даваме на тим като Лвиърпул такива възможности, но го направихме, за съжаление. Цялостното представяне не беше достатъчно добро. Третият гол реши мача", заяви норвежецът.

"Отговорността е моя. Треньорският щаб е много, много добър. Аз избрах начина, по който да подходим в този двубой. Не бяхме достатъчно клинични и оставяхме много пространства на съперника".

"През миналия сезон загубихме с 1:6 от Тотнъм, но за мен това е много, много по-лошо, защото аз съм манчестърско момче. Мога само да кажа, че трябва да преодолеем това възможно най-бързо", добави Оле.

"Стигнахме далеч като група, извървяхме дълъг път. Твърде близо сме, за да се откажем сега. Знаем, че сме на дъното и се чувстваме зле от това. Нека видим докъде ще стигнем", каза за финал треньорът на Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички