Смолинг за трансфера си в Рома: Огромно облекчение


Смолинг за трансфера си в Рома: Огромно облекчение
Снимка: Getty Images/Guliver

1281 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед Крис Смолинг бе много доволен от завръщането си за постоянно в Рома и определи напускането на английския клуб като огромно облекчение. В последния ден на трансферния прозорец „вълците“ платиха 15 милиона евро, за да вземат английския бранител с договор за 3 години.

През миналата година 30-годишният футболист игра под наем на „Олимпико“ и бързо се установи в стартовата единайсеторка на Пауло Фонсека. След 10 години на „Олд Трафорд“ централният защитник се сбогува с феновете в Туитър. „Юнайтед е специално място, постигнахме специални неща заедно и съм повече от горд от това. Напускам не само като по-добър играч, но и като по-добър човек. Юнайтед винаги ще бъде част от моето ДНК. Благодаря на всички в тима и на феновете на отбора. Но идването ми в Рома е огромно облекчение. Мисля, че всички знаеха, че исках да се върна тук и се радвам, че всичко бе договорено. Нямам търпение да подновя тренировки с отбора още утре“, заяви Крис Смолинг.

През миналата кампания 30-годишният защитник изигра 30 мача с екипа на Рома, в които записа 3 гола и 2 асистенции. А ето кой нападател на Реал Мадрид ще е съотборник на Смолинг през следващия сезон.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички