В Италия откроиха двама играчи на ЦСКА преди битките с Рома


В Италия откроиха двама играчи на ЦСКА преди битките с Рома
Снимка: Getty Images/Guliver

12075 0

В Италия веднага обърнаха внимание на жребия на Рома в Лига Европа, който ги изпрати в една група с ЦСКА, Йънг Бойс и Клуж. На хартия отборът на Пауло Фонсека трябва да спечели групата, дори ако отборите предложат и известни клопки, пише tuttomercatoweb и обръща специално внимание на "червените".

ЦСКА се връща отново след 10 години в групова фаза на европейско състезание. Българите трябваше да преодолеят четири кръга, за да стигнат дотук, последният съперник на който беше Базел с изненадващото 3:1 в Швейцария. В отбора има и италианец - полузащитникът Стефано Белтраме, допълва изданието и откроява двама играчи.

Звездата: Юнус Санкаре

Полузащитник с голям опит на високо ниво футбол в Лига 1, където носеше фланелката на Пари Сен Жермен (преди Катар), Дижон, Гингам, Лил и Бордо. Точно пред защитата, но при необходимост може да играе и по-напред.

Възможното откритие: Валентин Антов

Роден през 2000 г., той е дефанзивен полузащитник, който може да играе и в центъра на защитата. В първия отбор вече е от пет години, нещо като предопределено за българския футбол и не е изненадващо, че вече е събрал 2 участия с националния отбор. Европейската сцена ще му помогне да се развие и да се покаже.

Още реакции от италианските медии за жребия - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички