Случаят "Айвън Тони": "Изгоряха" още девет бивши негови съотборници заради залози


Случаят "Айвън Тони": "Изгоряха" още девет бивши негови съотборници заради залози
Снимка: Getty Images

1573 0

През май 2023-а Футболната асоциация "ФА" глоби жестоко звездата от Висшата лига Айвън Тони и го наказа за период от 8 месеца, тъй като британският национал бе обвинен във футболни залози. 

Сега таблоидът "Sun" информира, че ФА наскоро е започнала ново разследване, в което е открила общо 6638 нарушения от 9 футболисти, но интересното е, че 2500 от тях са на четирима бивши съотборници на Тони в Нортхемптън Таун.

Дийн Снедкър, Люис Уилсън, Калъм Уестууд и Грег Казибони сега играят в по-ниските лиги, но пътищата им се пресичат с Тони в първия му клуб, отбора от Лига 1 - Нортхемптън Таун.

Смята се, че "нашумелият" случай на ФА срещу нападателя на Брентфорд и Англия е имал "домино ефект" при разкриването на други нарушения на правилата. Припомняме, че на Тоуни му бе забранено да се състезава за 8 месеца, след като призна 232 нарушения между февруари 2017-а и януари 2021-а година.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Манчестър Сити вади 50 милиона за португалски национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички