Следващият съперник на Ливърпул: Те са пример за всички, могат да останат непобедени


Следващият съперник на Ливърпул: Те са пример за всички, могат да останат непобедени
Снимка: Getty Images/Guliver

1443 0

Поредната футболна фигура в английската Висша лига изрази възхищението си към това, което прави Ливърпул в последните години и най-вече през настоящия сезон. Унай Емери, който ще изведе своя Арсенал срещу "червените" след няколко дни, обяви за "пример" начина, по който се развива селекция на Юрген Клоп, и обяви, че е напълно възможно Ливърпул да повтори постижението на Арсенал от сезон 2003/04, а именно - цял сезон без поражение.

"Към момента те правят страхотен сезонаи мисля, че могат да постигнат сезон без загуба. Преди три сезона играхме срещу тях със Севиля във финала на Лига Европа. Прогресът на Ливърпул се вижда ясно. Преди три години бяха аут от Шампионската лига. Пътят, който извървяха, е пример, но ние трябва да изискваме от нас също да направим тази стъпка", каза Емери преди мача през уикенда.

"Както за нас, така и за тях това е много голям мач. Те все още нямат загуба и ще бъдат уверени. Следя прогреса им през последната година и мога да кажа, че в момента те са в най-добрата си форма. Този мач е голямо предизвикателство и голям тест за нас.

Вече се срещнахме на "Емиратс" и завършихме 1:1. Това бе добър мач за нас, но мисля, че в Ливърпул ще бъде различно. Намираме се в добра позиция след първата половина от сезона. Трябва да продължим процеса. Имаме 38 точки досега. Трябват ни повече, но не е лошо постижение на този етап", коментира мениджърът на "топчиите". И, въпреки че всичко в Ливърпул се развива перфектно към момента, оказа се, че има играч, който е недоволен от Клоп - кой е той вижте тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички