След Жоржиньо: Арсенал вади немалка сума пари за Деклан Райс от Уест Хям


След Жоржиньо: Арсенал вади немалка сума пари за Деклан Райс от Уест Хям
Снимка: Getty Images

8324 0

След като подсили халфовата си линия с Жоржиньо от Челси, Арсенал сега се насочва към друг елитен полузащитник, а именно - Деклан Райс от Уест Хям, информира журналистът Дейвид Орнстийн.

Източникът смята, че младият британски национал се е превърнал в основната трансферна цел на Микел Артета и "топчиите" за предстоящия летен трансферен прозорец. Очаква се Уест Хям да иска около 80 милиона паунда за услугите му.

Желаният дефанзивен халф беше оценен от "чуковете" на £100 милиона през последните няколко трансферни прозореца на фона на интерес от редица топ клубове. Орнстийн обаче твърди, че исканата от Уест Хем цена за Деклан Райс може да е по-ниска поради необходимостта им да спечелят добри пари от неговата продажба.

Договорът на Райс с Уест Хям изтича след края на сезон 2023/24. Самият английски национал не води преговори за подновяването на своя контракт, което показва, че той иска да продължи кариерата си другаде.

Интерес към услугите на Райс има и от страна на Челси. Мнозина обаче вярват, че след покупката на Енцо Фернандес, "сините" ще се откажат от британеца.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Как младият Кристиано Роналдо е създал редица проблеми на легенда на Арсенал?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички