След 2 неуспешни опита - Юнайтед отново по петите на десен бек


След 2 неуспешни опита - Юнайтед отново по петите на десен бек
Снимка: Getty Images/Guliver

1530 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед Луис ван Гаал упорито се опитва да привлече десен бек това лято, за да подсили защитата на тима си.

Ван Гаал вече изпусна две свои трансферни цели - Дани Алвеш, който поднови договора си с Барселона, и Натаниъл Клайн, който пък почти премина в Ливърпул. Решението на Клайн да откаже преминаване на "Олд трафорд" е вбесило холандския наставник на "червените дяволи" и отново той има задача да намери подходящ футболист за поста.

Бившият селекционер на холандския национален отбор сега е фокусирал вниманието си върху Шеймъс Коулмън от Евертън. Ван Гаал е голям почитател на неговия атакуващ стил.

Според английското издание "Daily star" Манчестър Юнайтед подготвя оферта на стойност 15 млн. паунда за ирландския бранител. Според информацията обаче "карамелите" настояват, че Коулмън не е за продан и че Юнайтед ще изгубят времето си в опитите да го привлекат.

26-годишният ирландски национал със сигурност влиза в дългосрочните плановете на мениджъра на Евертън Роберто Мартинес и той ще направи всичко възможно да го задържи в тима си.

Шеймън Коулън има договор на "Гудисън Парк" до 2019г.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички