Защитник отряза Юнайтед, за да подпише с Ливърпул


Защитник отряза Юнайтед, за да подпише с Ливърпул
Снимка: Getty/Images Guliver

1871 0

Английският гранд Ливърпул е много близо да финализира сделката по привличането на футболиста на Саутхемптън Натаниъл Клайн, пише "Liverpool Echo".

"Червените" правят всичко възможно да доведат десния защитник на "Анфийлд". Те ще изпратят нова оферта за него, след като Саутхемптън отхвърли една на стойност 10 млн. паунда миналия месец.

"Светците" оцениха своя играч на 15 млн. паунда, но същевременно са му предложили и удължаване на договора. Те обаче са наясно, че Клайн желае да се присъедини към "мърсисайдци".

Оферта за десния бек имаше и от страна на Манчестър Юнайтед, но бранителят я е отхвърлил и в момента преговаря само с Ливърпул.

"Червените" вече имат 3 нови попълнения - Джеймс Милнър от Манчестър Сити, Дани Ингс от Бърнли и вратаря на Болтън Адам Богдан. И тримата пристигат като свободни агенти.

Най-вероятно Саутхемптън няма да се съпротивлява да продаде Натаниъл Клайн, тъй като договорът на защитника е само за още един сезон. Бранителят не желае да преподписва и ако "светците" не го пуснат сега, то той ще си тръгне като свободен агент следващото лято.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички