След 0-5 от Тотнъм: Легендарният Франк Лампард не мисли за изпадане с Евертън, но отрече да е магьосник


След 0-5 от Тотнъм: Легендарният Франк Лампард не мисли за изпадане с Евертън, но отрече да е магьосник
Снимка: Getty Images

1320 0

Старши треньорът на Евертън Франк Лампард разбираемо не бе щастлив след тежката загуба от Тотнъм в английската Висша лига, но изрази надежди, че неговите футболисти ще успеят да се спасят от изпадане в Чемпиъншип през настоящия сезон 2021/22:

*Евертън е на 17-о място в класирането с актив от едва 22 пункта, а до края на кампанията остават 13 кръга. Никога в историята си клубът не е имал толкова малко точки на този етап от сезона!

"Трябва да гледаме по-голямата картинка, има 13 мача до края, от които 8 ще бъдат у дома. Отборите около нас също имат проблеми", каза легендата на Челси пред "Sky Sports" и допълни:

"Преди да пристигна тук имаше проблеми, които вече са много ясно очертани, но е важно да останем с позитивна нагласа, макар че тази вечер нямаше нищо позитивно. Нямам проблем с предизвикателството, знам с какво се захванах. 20 години съм бил футболист, имал съм 50 или 100 трудни моменти. Всичко е относително - важното е да работиш здраво".

"Уверен съм, но това не значи нищо. Не съм дошъл в Евертън с магическа пръчка. Нямам търпение за следващите два мача на "Гудисън Парк". Аз и футболистите ми ще бъдем готови за тях", обеща треньорът на "карамелите", за които предстоят домакинства на Уулвс и Нюкасъл!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички