Sky Sports с огромна грешка: Обяви Локомотив (Пловдив) за вицешампион на България


Sky Sports с огромна грешка: Обяви Локомотив (Пловдив) за вицешампион на България
Снимка: Официален сайт на Локомотив Пловдив

2557 0

Едно от най-престижните издания във Великобритания - "Sky Sports", направи груба грешка при представянето на съперника на Тотнъм във втория квалификационен кръг на Лига Европа, а именно българският Локомотив (Пловдив).

"Пловдив, който завърши на второ място в елита на България зад Лудогорец, за да се класира за квалификационните кръгове на Лига Европа, отстрани черногорския Искра, за да прогресира до теста срещу Тотнъм" - пише изданието.

Припомняме, че "смърфовете" бяха втори след изиграването на редовния сезон, но в крайното класиране завършиха на 5-то място след Лудогорец, ЦСКА, Славия и Левски. Локо си спечели правото да играе в Лига Европа, след като спечели Купата на България.

Всеобщото мнение на водещите медии в Англия е, че Локомотив (Пловдив) е "български дребосък" и че Тотнъм е абсолютен фаворит. Срещата между двата тима е на 17 септември. А какви са точните думи, с които Бруно Акрапович предизвика съдбата и Тотнъм?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички