Бруно Акрапович сподели, че е много щастлив и разкри защо иска Тотнъм за съперник


Бруно Акрапович сподели, че е много щастлив и разкри защо иска Тотнъм за съперник
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

1750 0

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) - Бруно Акрапович, коментира по любопитен начин изключително тежкия жребий във втория квалификационен кръг на Лига Европа, който противопостави "смърфовете" срещу английския гранд Тотнъм.

"Радвам се, защото такъв голям клуб да дойде в Пловдив... Колко отбори имат възможност да играят срещу такъв силен отбор. Ние ще го направим, ще се насладим на този мач. Както казах, отборът трябва да се радва, клубът трябва да се радва, България трябва да се радва. Сега не можем да си представим какво значи това за футбола. Много скоро ще видим какво значение има когато имаш среща с такъв силен отбор с голям бюджет. Ще си търсим шанса да минем в следващия кръг макар че ще е много трудно. Футболът е футбол и винаги може да има изненади. Така и ние ще търсим нашата изненада.

Ако очаквате да кажа, че имаме 50/50 шанс, сте в голяма заблуда. Ние се наслаждаваме на този жребий. Много работихме да стигнем до този момент. Ще е трудно да направим повеече от миналата година. По-добре е за Локо да падне от Тотнъм, отколкото да загуби от Санта Колома или някой от малките. Казах, че искам Тотнъм, защото е силен отбор. Искам да се мерим със силните. Да покажем самочувствие, да не се плашим от никой. И ние тренираме футбол и ние играем футбол. Да ти се падне такъв противник – аз се радвам много, много съм щастлив" - сподели Акрапович пред "dsport".

Припомняме, че след победата срещу Искра Бруно Акрапович сподели, че Локомотив Пловдив може да победи и Тотнъм в следващия кръг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички