Точните думи, с които Бруно Акрапович предизвика съдбата и Тотнъм


Точните думи, с които Бруно Акрапович предизвика съдбата и Тотнъм
Снимка: Оф. сайт на Локо (Пд)

2026 0

Локомотив (Пловдив) изтегли възможно най-трудния съперник за втория квалификационен кръг в Лига Европа - английският гранд Тотнъм. Сякаш обаче наставникът на "смърфовете" Бруно Акрапович предизвика съдбата и "шпорите".

След двубоя срещу Искра и победата с 1:0, думите на специалиста бяха: "Резултатът е по-важен от играта. Опитвахме се да атакуваме и да притискаме противника и това и стана. Дълго време бяхме господари на терена, но имаше и ситуация, в която имахме късмет. Момчетата показаха голяма сигурност и играчите, които влязоха, помогнаха много. Имаме желание да ни се падне отбор, когото да можем да победим. Ако имаме късмет, може да победим и Тотнъм вкъщи, ще се радвам много".

И ето, че дни по-късно думите му се оказаха пророчески. В Англия почти всички коментари за сблъсъка започват именно с цитат на думите на Акрапович след мача с Искра. Разбира се, навсякъде те са малко попроменени с цел да звучат по-провокативно: "Искам да изтеглим Тотнъм и да го бием в Пловдив" - пишат в Англия, "цитирайки" Акрапович.

А какво заяви Бруно Акрапович след жребия, който отреди на Локомотив (Пловдив) да играе срещу Тотнъм?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички