Тиери Анри категоричен: Има само една въпросителна пред Ливърпул


Тиери Анри категоричен: Има само една въпросителна пред Ливърпул
Снимка: Getty Images/Gulliver

6337 0

Бившият нападател и рекорден голмайстор на Арсенал Тиери Анри коментира вчерашната победа на Ливърпул над намиращия се на второ място в класирането тим на Лестър. „Мърсисайдци“ спечелиха срещу Лестър с 4:0 на „Кинг Пауър Стейдиъм“ и увеличиха категорично преднината си на върха в подреждането. Според Анри големият въпрос до края на сезона не е дали Ливърпул ще спечелят титлата в Англия, а дали отборът на Юрген Клоп може да завърши кампанията във Висшата лига без загуба.

„Днешната победа беше изявление. Ако те могат да дойдат в Лестър и не само да спечелят, ами да спечелят по категоричен начин, въпросът вече е не дали, а кога ще спечелят Висшата лига. Дори бих вдигнал залозите, като според мен целта им вече е да завършат кампанията без загуба. Мисля, че могат да останат непобедени до края на сезона. Въпросът е кой ще ги победи пръв, тъй като според мен битка за титлата вече няма“ каза бившият голмайстор на Арсенал.

Тиери Анри вече е завършвал сезон без загуба във Висшата лига, като го стори през 2004-та година при последната титла на Арсенал в елита на Англия. А ето кой тим е можело да поеме Тиери Анри в началото на сезона.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички