Ед Уудуърд не се вслушал в безценен съвет и Манчестър Юнайтед изпуснал голяма звезда


Ед Уудуърд не се вслушал в безценен съвет и Манчестър Юнайтед изпуснал голяма звезда
Снимка: Guliver/GettyImages

3616 0

Напускащият директор на Манчестър Юнайтед Ед Уудуърд е игнорирал безценен съвет, който можеше да доведе на "Олд Трафорд" една от големите звезди в световния футбол. Става въпрос за левия бранител на Манчестър Сити Жоао Кансело, който е бил препоръчан на Уудуърд от братята Гари и Фил Невил.

Кансело прави невероятен сезон, в който стартира във всички мачове на Сити във Висшата лига с изключение на само един. Той има гол и пет асистенции в 22 мача и има ключова роля за отбора на Сити. Кансело бил забелязан от Гари Невил още при съвместния им престой във Валенсия (2015 - 2016).

Невил веднага се свързал с Ед Уудуърд и му споменал, че при "прилепите" се подвизава голям талант. Уудуърд обаче игнорирал съвета на легендата на Манчестър Юнайтед и отказал да го вземе на "Олд Трафорд". След това кариерата на Кансело преминава през Интер и Ювентус, за да дойде 2019-а, когато е взет от Пеп Гуардиола в Манчестър Сити.

Междувременно стана ясно защо Манчестър Юнайтед действа пасивно по време на зимния трансферен прозорец (подробности четете в линка).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички