Мейсън Грийнууд нае частна охрана за дома си след скандала


Мейсън Грийнууд нае частна охрана за дома си след скандала
Снимка: Getty Images

2662 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Мейсън Грийнууд е усилил мерките за личната си безопасност, след като излезе под гаранция от ареста. Според "Daily Mail" англичанинът е наел двама частни охранители, които дежурят на входа на дома му. По-рано там е бил забелязан специалист по охранителни системи и е монтирал система за видеонаблюдение.

20-годишният футболист беше арестуван миналата неделя, след като приятелката му Хариет Робсън публикува в социалните мрежи видеа и снимки, с които доказва, че той я е биел и я е принуждавал да правят секс. След тези разкрития Грийнууд беше арестуван и прекара 3 нощи в ареста.

От Манчестър Юнайтед също предприеха действия и отстранига играча от тренировки и мачове до второ нареждане. Те премахнаха стоките с неговото име от онлайн магазина, а сега правят безплатно замяна на фланелките с името на нападателя, купени от феновете, които сега те връщат. Грийнууд беше изоставен и от спонсора си. 20-годишният футболист играе за първия тим на "червените дяволи" от 2018 година. През настоящия сезон той записа 18 мача във Висшата лига, в които вкара 5 гола и направи 1 асистенция. Ето какво каза за скандала бащата на Хариет.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички