След слабия сезон: Топклуб пожела Хари Магуайър от Юнайтед


След слабия сезон: Топклуб пожела Хари Магуайър от Юнайтед
Снимка: Getty Images

2781 0

Капитанът на Манчестър Юнайтед Хари Магуайър може да стане трансферна цел на сериозен клуб. Тази изненадваща новина съобщи британският коментатор Ричард Кийс, според когото Челси може да започне опити за привличането на защитника.

Новината е изненадваща, тъй като през настоящия сезон Магуайър не се представя силно и към неговите качества като бранител и капитан има сериозни претенции. Твърди се, че английският национал може да не попадне в плановете на следващия мениджър на "червените дяволи" Ерик тен Хаг.

Ако Юнайтед реши да се раздели с Магуайър, Челси може да се възползват, тъй като в края на настоящия сезон губят Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен. Според Кийс новият собственик на "сините" Тод Бьоли иска да създаде гръбнак в отбора от английски играчи. Освен най-скъпия защитник в света, лондончани са набелязали още халфа на Уест Хем Деклан Райс и нападателя на Тотнъм Хари Кейн.

"Тук има нещо интересно. Това, което казвам, ще бъде възприето с обичайния скептицизъм, но колко пъти сме били доказано прави в този блог? Продължавам да чувам, че Челси иска отново да изгради гръбнак от английски играчи в своя отбор. Новите собственици искат да се обявят гръмко и това може да е правилният начин.

Те се нуждаят от централен защитник. Хари Магуайър? Колко би струвал той? 40-50 милиона паунда? Почти съм сигурен, че той ще се радва да започне на чисто", пише коментаторът в блога си. А ето кой централен защитник е набелязал Ерик тен Хаг за Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички