Челси крои трансферни планове след встъпването на Тод Бьоли


Челси крои трансферни планове след встъпването на Тод Бьоли
Снимка: Gulliver/GettyImages

2270 0

Челси вече е с ясни трансферни планове през лятото, които ще бъдат форсирани веднага, след като Тод Бьоли придобие акциите на клуба. „Сините“ потвърдиха през седмицата, че е постигната договорка с американски консорциум, който е воден от Бьоли и той е собствени и на ЛА Доджърс в САЩ.

Американецът пребори Сър Джим Ратклиф, Мартин Броутън и Стивън Палюка, които също искаха да купят отбора от „Стамфорд Бридж“.

В този момент Челси има трансферно ембарго след санкциите срещу бившия вече собственик Роман Абрамович заради близките връзки на олигарха с президента на Русия – Владимир Путин.

Очаква се през лятото Антонио Рюдигер и Андреас Кристенсен да напуснат, а бъдещето на Маркос Алонсо и Сесар Аспиликуета в английските столица е неясно. Името на Ромелу Лукаку също е дебатирано, след като Томас Тухел го закупи за 97,5 млн. Паунда, което беше рекорд за отбора.

Белгиецът вече отклони две оферти от Милан и Нюкасъл Юнайтед, след като играчът не е бил доволен от предложените пари, които му дават двата клуба.

Именно заради това приоритетът на Тухел е заздравяването на защитата, след като напред не би следвало да се правят драстични промени.

След встъпването в длъжност за Бьоли се очаква нов договор да получи Рийс Джеймс, както и Мейсън Маунт.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички