Артета: Лаказет играе като някой, който иска да остане в Арсенал


Артета: Лаказет играе като някой, който иска да остане в Арсенал
Снимка: Getty Images/Guliver

1522 0

Мениджърът на Арсенал Микел Артета потвърди, че Александър Лаказет играе „като някой, който иска да остане в клуба“ след прекрасното му представяне срещу Уулвърхемптън Уондърърс.

Бившият нападател на Олимпик Лион получи капитанската лента след напускането на Пиер-Емерик Обамеянг и зачестилите проблеми на габонеца с лондонския клуб и с негово участие „артилеристите“ стигнаха до обрата над „вълците“ в четвъртък вечер до 2:1.

Лаказет ще стане свободен агент, когато контрактът му с отбора изтече в края на този сезон, но Артета разкри, че нов договор може да бъде и сложен на масата за 30-годишния френски нападател.

„Вижте нашия нападател – в 85-ата минута гони крайния им защитник до ъгловия удар, печели топката, играе, продължава, бори се, пропуска шанс, втори, но продължава. Това прави той“, каза Артета на репортери за Лаказет.

„Мога единствено да го поздравя и да го подкрепя за действията му. В края на срещата целият му труд се отплати за него и клуба. Не знам какво ще стане след края на сезона, но знам, че той играе като човек, който иска да остане тук“, акцентира испанският треньор.

Лаказет има три гола и 5 асистенции в 19 мача от Премиър лийг досега.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички