Ще се провалят ли? Суперкомпютър оцени шансовете на Манчестър Юнайтед в Шампионска лига


Ще се провалят ли? Суперкомпютър оцени шансовете на Манчестър Юнайтед в Шампионска лига
Снимка: GettyImages

6089 0

Приключението на Манчестър Юнайтед в Шампионска лига е под сериозен въпрос. Английският колос стартира кампанията с огромни амбиции, но бързо бе приземен.

Към момента възпитаниците на Ерик тен Хаг са на последно място в своята Група "А" с актив от едва 4 точки. Над тях са Галатасарай и Копенхаген с по 5 т., както и Байерн Мюнхен с 13 т.

В последния си двубой грандът от "Олд Трафорд" завърши с драматичното 3:3 като гост на турския си съперник. Този резултат драстично намали шансовете на тима да продължи към 1/8 финалите. Суперкомпютър се зае със задачата да оцени какви точно са те.

Какво прогнозира той?

Едва 6% е възможността Юнайтед да успее да излезе от групите на първия по сила европейски клубен турнир, пише "Opta". За да се случи това, тимът ще трябва да победи Байерн и да се надява Копенхаген и Галатасарай да завършат наравно.

Цели 66.3% шанс дава системата Манчестър да финишира като последен в подреждането, с което и да напусне надпреварата. 27.6% суперкомпютърът преценява вероятността отборът все пак да продължи на международната сцена, но в Лига Европа. 

Междувременно Юнайтед записа стряскаща статистика срещу Нюкасъл.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички