Нюкасъл - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме спора за топ 4 във Висшата лига?


Нюкасъл - Манчестър Юнайтед по ТВ: Къде да гледаме спора за топ 4 във Висшата лига?
Снимка: Getty Images

2141 0

Манчестър Юнайтед и Нюкасъл влизат в пряк дуел за топ 4 на английската Висша лига. И двата отбора се завръщат към ангажиментите в първенството, след като изживяха разочарования през седмицата в Шампионска лига.

Те обаче бяха от съвсем различна категория. "Свраките" бяха ощетени от съдията в последните секунди срещу ПСЖ и Килиан Мбапе им изравни от дузпа, докато "червените дяволи" на два пъти имаха преднина от две попадения срещу Галатасарай, но изпуснаха успеха.

Така и двата тима ограничиха много сериозно шансовете си за място в елиминациите на най-престижния европейски клубен турнир. Ако искат обаче да играят в групите му и догодина, ще трябва да се постараят повече във Висшата лига.

Там към момента Манчестър Юнайтед е на шеста позиция с 24 точки - на четири от топ 4. Нюкасъл пък е с една позиция зад днешния си съперник, като има и една точка пасив.

"Червените дяволи" имат само една победа в последните пет мача във всички турнири срещу този опонент, като тя е във финала за Купата на Лигата. Последните им две срещи обаче неизменно са печелени от Нюкасъл, и то при обща голова разлика в тях 5:0 за "свраките".

Къде да гледаме Нюкасъл срещу Манчестър Юнайтед от Висшата лига?

Нюкасъл ще е домакин на предстоящия дуел, като той ще започне в 22:00 часа българско време и ще бъде излъчен пряко по "Диема спорт 2". Освен това ще можете да го следите НА ЖИВО в SportLive.bg.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички