Олимпик Марсилия също каза "не" на Кристиано Роналдо


Олимпик Марсилия също каза "не" на Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

1628 0

Сагата около Кристиано Роналдо продължава. Сега слуховете за евентуалното преминаване на португалеца във френския гранд Олимпик Марсилия също бяха разбити. 

Припомняме, че агентът на мегазвездата на Манчестър Юнайтед - Жорже Мендеш се опита да предложи услугите на Роналдо на френския тим. Сега пък италианският журналист Фабрицио Романо информира, че от Олимпик Марсилия са отказали предложението и имат други планове за бъдещето.

Досега Челси, Байерн Мюнхен, Наполи, Атлетико Мадрид, Спортинг Лисабон и Борусия Дортмунд също потвърдиха, че не желаят да подпишат с нападателя.

Звездата на Манчестър Юнайтед игра три пъти в първенството този сезон, като два пъти влезе като резерва през второто полувреме. Кристиано Роналдо все още не е говорил открито за слуховете, но твърди, че е забелязал всеки един репортаж за него това лято. Фенове и медии тепърва очакват официална изява на португалеца относно слуховете през последните месеци.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Германски вратар отхвърлил оферта от Манчестър Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички