Ерик тен Хаг унижил брутално Кристиано Роналдо пред неговите съотборници в Манчестър Юнайтед


Ерик тен Хаг унижил брутално Кристиано Роналдо пред неговите съотборници в Манчестър Юнайтед
Снимка: Getty Images

18560 0

Остават броени дни докато трансферният прозорец затвори. Все още няма яснота около това дали мегазвездата на Манчестър Юнайтед - Кристиано Роналдо, ще остане на "Олд Трафорд" или ще си тръгне. Сега пък се появи и информация, че португалецът е бил брутално злепоставен пред останалите си съотборници от мениджъра Ерик тен Хаг.

В деня след унижаващата загуба на "червените дяволи" от Брентфорд с 0:4 мениджърът Тен Хаг е накарал своите футболисти да пробягат 13,1 километра, а след това е направил среща, на която са присъствали не само футболистите, но и целият треньорски щаб. Там е била обсъдена загубата, а на Кристиано Роналдо му е било съобщено, че няма да стартира в мача срещу Ливърпул, твърди "Sun".

Според информацията Кристиано Роналдо не е изглеждал никак щастлив от наученото тогава, но е запазил самообладание и не е отговорил на думите на нидерландския си наставник. На самият Тен Хаг пък му е писнало от цирковете около португалската му мегазвезда.

Феновете на Манчестър Юнайтед са приели този факт с доста смесени чувства. Едни смятат, че Тен Хаг е взел правилното решение, а други, че футболист като Роналдо никога не трябва да се включва от скамейката. Предстои да разберем как ще приключи тази сага.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Какво каза един от най-големите критици на Кристиано Роналдо.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички