Ралф Рагник назова трима играчи, които са пречили на Манчестър Юнайтед само с присъствието си


Ралф Рагник назова трима играчи, които са пречили на Манчестър Юнайтед само с присъствието си
Снимка: Getty Images

13434 0

Ралф Рангник сподели, че трима играчи на Манчестър Юнайтед, двама от които след това са напуснали клуба, са били "убийци на настроението" по време на неговото управление.

Той заяви, че Юнайтед има нужда от 10 нови играчи, след като беше разбит с 4:0 от горчивия съперник Ливърпул на Анфийлд през април. Той състави списък с играчи, които Юнайтед трябва да подпише, включително Ерлинг Холанд и Кристофър Нкунку , въпреки че всичко това изчезна, когато Ерик тен Хаг пристигна.

В този списък бяха и играчи, с които той вярваше, че Юнайтед трябва да се раздели, за да започне възстановяване. Bild твърди, че Рангник е идентифицирал двама нападатели и един полузащитник, които са имали твърде голямо влияние в съблекалнята. Сред тях бяха Пол Погба и Едисон Кавани, които заминаха за Ювентус и Валенсия след изтичането на договорите им през същата година.

Другият играч, с когото Рангник искаше да се раздели, беше Антони Марсиал. Той наистина получи желанието си, макар и временно, с Марсиал, който се присъедини към екипа на Севиля под наем за цял сезон. Оттогава Марсиал се завърна в Юнайтед и се бореше с контузия. Той все още успя да вкара три гола във Висшата лига, въпреки че последният му дойде през октомври.

Тен Хаг реши, че 27-годишният играч ще подхожда на неговия стил на играч пред Роналдо по време на предсезонната подготовка. Претовареният списък с мачове на Юнайтед означава, че Марсиал не е успял да участва във всеки мач.

Вижте още: Ерик тен Хаг продължава да изкушава Рашфорд с величие в Юнайтед и го отказва от трансфер в ПСЖ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички