"Ще бъде лудница" - Роналдо коментира евентуалното трио "Холанд-Белингам-Мбапе" в Реал Мадрид


"Ще бъде лудница" - Роналдо коментира евентуалното трио "Холанд-Белингам-Мбапе" в Реал Мадрид
Снимка: Getty Images / колаж: SportLive

1116 0

Легендарният бразилски нападател Роналдо коментира евентуалното преминаване на Ерлинг Холанд в Реал Мадрид и потенциалното му партньорство с Килиан Мбапе и Джуд Белингам.

23-годишният норвежец е на "Етихад" от лятото на 2022-ра година насам и вече може да се похвали с 81 гола и 15 асистенции в общо 86 мача във всички турнири.

Договорът му с "небесносините" е до 30-и юни 2027-а, но наскоро самият той бе заявил, че "никога не знаеш какво може да се случи"...

Коментарът на Роналдо

"Политиката на Реал Мадрид е да разполага с най-добрите футболисти в света, а Холанд е един от тях. Всички искат да го имат в състава си. В момента той е в невероятен клуб и мисля, че е много щастлив в него. Но, ще видим... Надявам се един ден Холанд, Килиан Мбапе и Джуд Белингам да бъдат заедно в един отбор", изрази надежда 47-годишният бразилец пред "Daily Mail", а след това допълни:

Роналдо

"Ако и тримата се окажат в Реал Мадрид, тимът ще ми напомня за Галактикос. Ще бъде лудница да гледаме как Реал играе с тримата едновременно. Това ще бъде страховит отбор, който ще постигне забележителни неща".

"Има го и това, че ще бъде трудно на Карло Анчелоти да ръководи тези футболисти, но все пак е по-лесно да събереш добри играчи, отколкото да събереш лоши играчи. Вероятно няма да бъде чак толкова голям проблем за треньора", констатира бившият нападател на Кралския клуб.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Случва се! В Мадрид скоро чакат официални екипи на Килиан Мбапе! (СНИМКА)

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички