Хюн Мин Сон се завърна в Лондон, подновява тренировки без карантина


Хюн Мин Сон се завърна в Лондон, подновява тренировки без карантина
Снимка: Gulliver/GettyImages

1014 0

Нападателят на Тотнъм Хюн Мин Сон се завърна в Лондон и може да поднови тренировки с Тотнъм още следващата седмица, след като приключи задължителната си военна служба в Южна Корея. 27-годишният футболист прекара три седмици в Сеул, след като завърши задължителната служба в родната страна, където стана един от петте най-добре представили се служещи.

Футболистът се завърна в Лондон в събота и няма да бъде поставян под 14-дневна карантина, освен ако не се тества положително за коронавирус. Това е в съотвествие с протоколите на Висшата лига и британското правителство. Сон ще се завърне на тренировъчното игрище следващата седмица за индивидуални занимания и може да се присъедини към груповите тренировки, когато те бъдат позволени от ръководството на Висшата лига.

Пандемията от коронавирус позволи на корееца да се възстанови напълно от счупена ръка, която щеше да го извади извън игра до края на сезона, докато същевременно му позволи да проведе службата си, без това да повлияяе на кариерата му. Той трябваше да служи 21 месеца, но премина едва три седмици заради спечеления златен медал на Южна Корея от Азиатските игри през 2018. А кой от играчите на Тотнъм намекна за раздяла с клуба вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички