Даниел Леви отказал да продаде Кейн на европейски гранд


Даниел Леви отказал да продаде Кейн на европейски гранд
Снимка: Getty Images/Guliver

966 0

Тимът на Барселона е отправил оферта за нападателя на Тотнъм Хари Кейн през миналата година, но тя е била отхвърлена от президента на „шпорите“ Даниел Леви. Каталунците от дълго време търсят свежо попълнение в атака, което да замести в бъдеще навършилия 33 години Луис Суарес. В последно време се говори, че Лаутаро Мартинес от Интер ще бъде натоварен с тази отговорност.

През миналата година обаче на върха на списъка с желаните нападатели е била звездата на Тотнъм Хари Кейн. Според испанското издание „Мундо Депортиво“ президентът на Барселона Хосеп Мария Бартомеу е пожелал да преговаря с Даниел Леви за трансфер на англичанина на „Камп Ноу“. Въпреки това всички опити на испанския шампион да вземе Кейн са били бързо отхвърлени, като президентът на Спърс е дал ясно да се разбере, че няма намерение да продава голмайстора на отбора.

Хари Кейн се установи като един от най-добрите нападатели в световния футбол, след като успя да пробие в първия тим на Тотнъм след серия от престои под наем в различни отбори. Оттогава насам той успя да реализира 181 гола в 278 мача за „шпорите“, като спечели Златната обувка във Висшата лига в два поредни сезона. Кейн получи и капитанската лента в английския национален отбор и стана голмайстор на световното първенство в Русия през 2018-та година. А ето на кой отбор стана спонсор Хари Кейн.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички