Шефовете на Ливърпул се притесняват, че Германия ще им отмъкне Клоп


Шефовете на Ливърпул се притесняват, че Германия ще им отмъкне Клоп
Снимка: Getty Images/Guliver

7095 0

В Ливърпул нарастват опасенията, че мениджърът на тима Юрген Клоп може да напусне, съобщава "Daily Mirror". В последно време немският специалист няколко пъти даде да се разбере, че не бърза да подписва нов договор с клуба. Той дори не изключва да напусне "Анфийлд", когато настоящият му контракт изтече. Това ще се случи през 2022 година.

Според английското издание, собствениците на Ливърпул - Fenway Sports Group, искат да обвържат треньора за по-дълъг период, но в същото време се страхуват, че ще бъдат безсилни да го задържат, ако той получи оферта от родината си. И по-специално - от германската футболна федерация.

Към момента Клоп е напълно щастлив в Ливърпул, но никога не е крил, че някой ден би искал да работи в националния отбор на Германия. Но досега специалистът не е имал тази възможност - през последните 13 години начело на Бундестима е Йоахим Льов. В момента обаче отборът не изживява най-добрите си времена и в Германия набира скорост слухът, че Льов трябва да бъде сменен.

Ако това се случи, постът му е много вероятно да бъде поверен именно на Клоп. Както е известно, германецът спечели наградата за най-добър треньор на изминалия сезон, връчвана от ФИФА. Вижте в този материал подробности за жената, която подкрепя Клоп и му помага в успехите.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички