Шеф в Сити разясни за изказванията на Гуардиола и ще отиде ли в Барселона


Шеф в Сити разясни за изказванията на Гуардиола и ще отиде ли в Барселона
Снимка: Getty Images

1742 0

Някои любопитни изказвания от Пеп Гуардиола на пресконференция в средата на седмицата раздвижиха отново слуховете около неговото бъдеще. Мениджърът на Манчестър Сити намекна, че ще напусне, за да поеме Барселона, ако получи обаждане от "Камп Ноу".

Изпълнителният директор на "гражданите" Феран Сориано обаче изясни коментарите на своя треньор, като посочи, че Гуардиола е казал, че би обмислил тази стъпка, ако е помощник-треньор.

В това има по-голям смисъл, защото той говореше за Микел Артета, който реши да напусне поста на помощник в Манчестър Сити, за да се върне и да поеме изцяло ръководството на Арсенал.

"Не, не мисля, че е е възможно Гуардиола да се присъедини към Барселона", каза Сориано, говорейки пред DAZN по време на мача Жирона срещу Барселона.

"Ако наистина слушате изявленията на Гуардиола, той казва „ако бях помощник-треньор в Манчестър Сити...“, но той не е помощник-треньор, той е мениджър на Сити. Така че съм сигурен, че той няма да отиде в Барселона или където и да е другаде през следващите две години и половина".

А какво бе цялото изказване на Гуардиола, което провокира всички реакции - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички