Шеф в Монако: Друг клуб предлагаше повече от Юнайтед за Марсиал


Шеф в Монако: Друг клуб предлагаше повече от Юнайтед за Марсиал

2244 0

Вицепрезидентът на Монако Вадим Василев разкри, че е имало футболен клуб, който е предлагал за 19-годишния Антони Марсиал повече пари от крайния купувач Манчестър Юнайтед. Василев отбеляза, че трансфер в английския клуб е била мечтата на младия нападател.

Както е известно, Марсиал премина в Юнайтед в последния момент преди затварянето на летния трансферен прозорец за фантастичната сума от около 80 милиона евро. Тя включва и бъдещи бонуси.

"Да, имаше още един клуб, който дори предлагаше за Марсиал повече от Манчестър Юнайтед. Няма да кажа каква именно е сумата, но бе фиксирана цена, без бонуси. Предложението бе по-изгодно за нас от това на Юнайтед. Освен това те бяха готови да ни го оставят за още една година, под наем. Но, хлапето мечтаеше за Манчестър и ние го пуснахме, като се договорихме за бонуси на стойност 30 милиона. Ако сумата не беше толкова голяма, Марсиал щеше да остане", заяви шефът на "монегаските", цитиран от "РИА Новости".

След трансфера си в английския гранд, Марсиал показва много добро ниво, като бележи и асистира на съотборниците си в почти всеки мач.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички