Сър Алекс: Не съм казал, че някои от играчите ми са били слаби


Сър Алекс: Не съм казал, че някои от играчите ми са били слаби
Снимка: Getty Images / Guliver

2535 0

Бившият наставник на Манчестър Юнайтед сър Алекс Фъргюсън внесе уточнения по своето изказване, че за 27 години начело на клуба е работил със само четирима играчи от световна класа - Ерик Кантона, Райън Гигс, Пол Скоулс и Кристиано Роналдо.

"Това е такъв случай, когато пресата не е предала точно нещата и не е акцентирала на аргументите, които приведох. За 27 години, в които съм бил в отбора, съм имал фантастични играчи и велики такива. Никога не съм казвал, че някои от моите играчи не са прекрасни, те са просто фантастични всичките. Имах предвид, че има футболисти, които носят нещо ново. Например, Кантона дойде при нас през 1993 г. и веднага направи нашата игра съвършено различна. Скоулс и Гигс играха за нас по 20 години и направиха играта ни специална. И, разбира се, Кристиано Роналдо, неговата игра бе наистина от световна класа. Той и Лионел Меси са двама играчи от световна класа, всички знаят това", заяви Фъргюсън, цитиран от SiriusXM FC.

"Така че, аз не съм казвал, че някои мои играчи са били боклук. Те всички бяха класни. Тези четиримата не можеха да спечелят първенство или купа сами. Печелехме титлите всички заедно. Всеки от моя Манчестър Юнайтед печелеше титли с целия отбор и аз се гордея с всички", завърши шотландската легенда.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички