Марсиал е бил опция за Арсенал, но Венгер не проявил интерес


Марсиал е бил опция за Арсенал, но Венгер не проявил интерес

2454 0

Футболистът на Манчестър Юнайтед Антони Марсиал първоначално е бил предложен на друг английски гранд – Арсенал. Това разкри агентът на играча Филип Ламболе. До трансфер при „артилеристите“ обаче не се е стигнало, след като мениджърът на тима Арсен Венгер не е проявил интерес към Марсиал.

"Бях изненадан, че Венгер не пожела по никакъв начин да вземе Антони, защото двамата се познават отдавна. Знам, че Венгер търсеше централен нападател, но явно го е отхвърлил, защото го вижда като крило. Марсиал обаче е модерен нападател, който може да играе навсякъде", сподели Ламболе пред RMC Sport.

„Антони вкара 25-30 гола за академията на Лион в един сезон и никога не е играл крило. Ако се окаже на фланга, а след това се измества към центъра, това е свързано с желанието му да набере скорост и да избяга от централните защитници", категоричен е агентът.

Арсен Венгер може би съжалява за решението си, тъй като Антони Марсиал се представя повече от добре в първите си двубои с екипа на Манчестър Юнайтед. Френският национал вече има 4 гола за „червените дяволи“ в четири мача.

През лятото "топчиите" привлякоха само един футболист - вратарят Петър Чех от Челси.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички