Шеф в Ливърпул не е оптимист за завръщането на феновете по стадионите


Шеф в Ливърпул не е оптимист за завръщането на феновете по стадионите
Снимка: Getty Images/Guliver

986 0

Играчите от Висшата лига се завърнаха към тренировките с ограничена група тази седмица с надежда за възобновяване на мачовете през следващия месец. И все пак председателят Ливърпул Том Вернер предупреждава, че може да мине известно време, преди "Анфийлд" да бъде изпълнен с фенове.

"Ние сме в част от света, където се надяваме в един момент хората да успеят да седнат един до друг и да се насладят на преживяването на спортно събитие, но това в момента изглежда като далеч. Ситуация, в която сме, е страшна. Някой ден, да се надяваме, ще има ваксина и ще можем да се върнем към радостта да бъдем на стадиона и да гледаме играта на страхотни футболисти", каза той пред Sky Sports.

"Ужасно е положението, в което сме всички и някой ден се надяваме, че ще има ваксина и можем да се върнем към радостта да бъдем на стадион и да гледаме страхотни футболисти, но очевидно най-важното е безопасността. Мисля, че протоколите, по които работи Висшата лига, някои биха казали, че е по-безопасно да се играе на празен стадион, отколкото да отидете в супермаркет. Но там ще има малък елемент на риск", допълни той. Междувременно, от Висшата лига подкрепят презентация на Ливърпул с шампионския трофей.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички