Манчестър Сити приготви оферта за суперталанта на Барселона Ансу Фати


Манчестър Сити приготви оферта за суперталанта на Барселона Ансу Фати
Снимка: Getty Images

1873 0

Една от най-големите надежди на Барселона - Ансу Фати, предизвиква интерес у шампиона на Англия Манчестър Сити. Според последни информации от Испания, "гражданите" вече са подготвили официална оферта за правата на 20-годишния нападател. 

"XCatalunya.cat" разкрива, че английският гранд е приготвил предложение на стойност 50 млн. евро, което вече е била представено на каталунците. Подобна оферта обаче определено не би изкушила клуба, който е поставил откупна клауза на испанеца от 1 милиард евро.

Фати страда от липса на достатъчно игрово време. Неговата връзка с клуба обаче е много силна и той се надява да получи шанс да се докаже. Въпреки сериозната конкуренция на поста си, към момента той не мисли да смени клубната си принадлежност.

Последната година от кариерата му беше белязана от чести контузии. Информации обаче разкриват, че Шави е готов да го включва все по-често в игра. До момента Фати има изиграни 79 мача с представителния тим на каталунците. В тях той записва 22 гола и 9 асистенции.

Ето защо Фати избрал Барселона пред вечния съперник Реал Мадрид

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички