Шампион с Арсенал: Ливърпул могат да завършат сезона без загуба


Шампион с Арсенал: Ливърпул могат да завършат сезона без загуба
Снимка: Getty Images/Guliver

1629 0

Бившият футболист на Арсенал Мартин Киоун смята, че Ливърпул могат да изравнят постижението на „артилеристите“ през този сезон и да завършат кампанията без загуба. Бранителят, който спечели своята трета титла във Висшата лига през сезон 2003/04, казва, че „мърсисайдци“ имат всичко необходимо, за да постигнат това, което единствено Арсенал успя да стори преди 16 години.

„В момента опонентите на Ливърпул ги е страх от тях. Така беше с Арсенал преди години и сега е същото в Ливърпул. Техните играчи не могат да излязат и да кажат „една от целите ни е да завършим без загуба“. Защото тогава техните опоненти ще се опитат дори повече да бъдат този отбор, който да им нанесе първото поражение. Също така футболистите на Ливърпул не трябва да мислят, че са перфектни, тъй като прекалено голямото самочувствие може да им изиграе лоша шега“ каза Киуон.

В събота Ливърпул подновява борбата за титлата във Висшата лига. „Мърсисайдци“ имат тежко гостуване на Тотнъм на „Тотнъм Хотспър Стейдиъм“. А ето какво каза бившият капитан на Ливърпул Стивън Джерард за един от най-неприятните моменти в кариерата му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички