Джерард за подхлъзването: Когато Ливърпул стане шампион, ще се почувствам по-добре


Джерард за подхлъзването: Когато Ливърпул стане шампион, ще се почувствам по-добре
Снимка: Getty Images/Guliver

3797 0

Треньорът на Глазгоу Рейнджърс Стивън Джерард призна какво би го накарало да се почувства по-добре относно историческото му подхлъзване докато играеше за Ливърпул. Както е известно, в края на сезон 2013/14 - в мача срещу Челси, той се подхлъзна и загуби топката, което позволи на Демба Ба да вкара гол. Попадението помогна на "сините" да победят с 2:0, а впоследствие заради това Ливърпул не успя да стане шампион.

"Постоянно мисля за това падане, затова, когато Ливърпул спечели Висшата лига, това ще ми помогне да се почувствам по-добре. Когато анализирам този момент правилно, разбирам, че не специално заради това Ливърпул не стана шампион, но все пак част от мен все още мисли обратното", сподели легендата на мърсисайдци.

"Когато Ливърпул спечели Шампионска лига, аз гледах феновете, мислейки си: "Те отново са щастливи, а аз се почувствах по-добре. Шампионска лига през миналата година стана моя момент на изцеление. Мисля, че победа във Висшата лига определено ще изиграе своята роля", допълни 39-годишният Джерард, който игра за английския гранд в периода 1998-2015 година. А каква е съкровената мечта на звездата вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички