Ето кои са летните трансферни цели на Ливърпул


Ето кои са летните трансферни цели на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Gulliver

6185 0

След като през изминалото лято Ливърпул не направиха сериозни трансфери, сега „мърсисайдци“ са се съсредоточили да купят няколко нови футболисти след края на настоящия сезон. Трудно е да се прецени къде точно тимът на Юрген Клоп има нужда от подобрение, след като отборът на първо място във Висшата лига и продължава напред и в Шампионската лига.

„Мърсисайдци“ вече направиха един входящ трансфер по време на януарския трансферен прозорец, като взеха халфа на РБ Залцбург Такуми Минамино. През лятото обаче се очаква Ливърпул да бъдат активни на трансферния пазар и вече са набелязали някои от играчите, които искат в клуба. Бранителят на Севиля Диого Карлос е в трансферния списък на „мърсисайдци“, след като футболистът впечатлява с изявите си след идването от Нант през миналата година. Реал Мадрид обаче също са по петите му, като от „Кралския клуб“ го виждат като идеален заместник на остаряващия Серхио Рамос.

Също така Клоп и компания са големи почитатели на крилото на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо. „Мърсисайдци“ обаче ще срещнат сериозна конкуреция за подписа му, като Челси и Манчестър Юнайтед също искат играча в редиците си. Леон Бейли от Байер Леверкузен също е потенциално ново попълнение на „Анфилд“. Националът на Ямайка е нещо като вариант Б за отбора, ако Ливърпул не успеят с привличането на Санчо. Останалите две имена, които се споменават са тези на 17-годишния нападател на Уигън Джо Гелхарт и 19-годишния халф на Бреша Сандро Тонали.

А ето кой играч на Ливърпул пое към Суонзи по време на зимния трансферен прозорец.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички